Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Κλήση από την Υπ.Ε.Ε. δέχτηκε (για ακόμη μια φορά) η Τζούλια


Η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων «χτυπά» (μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά) την πόρτα της Τζούλιας Αλεξανδράτου, προκειμένου η tv persona να προσκομίσει στα γραφεία της Αρχής το δελτίο παροχής υπηρεσιών της για να διαπιστωθούν τυχόν παραβάσεις. Κλητήρας της Υπηρεσίας τοιχοκόλλησε χτες την κλήση της Υ.Ε.Ε. στην πόρτα του σπιτιού της Τζούλιας στην Εκάλη, σύμφωνα με την οποία (κλήση) ζητείται από την tv persona για ακόμη μια φορά να καταθέσει μέσα σε 10 ημέρες όλα τα απαραίτητα παραστατικά προκειμένου να ελεγχθεί από τους άνδρες της Αρχής αν η Τζούλια δηλώνει όσα χρήματα εισπράττει από τη δουλειά της.
Φυσικά η ίδια δηλώνει καθόλα νόμιμη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι νομιμότατη. Καλά θα κάνει η Σ.Δ.Ε.Ε. να ασχολείται με πιο σημαντικά θέματα, με όλους αυτούς τους απατεώνες πολιτικούς που φτάσανε τη χώρα μας σε αυτό το σημείο και όχι να αφισοκολλούν στο σπίτι μου στην Εκάλη για εντυπώσεις και για τις κάμερες, ότι κάνουν τη δουλειά τους. Αυτό είναι τραγικό».
Για… καλό και για κακό πάντως η Υπηρεσία συνεχίζει να ζητά όλα τα απαραίτητα παραστατικά από την tv persona, η οποία όμως μάλλον μας μπερδεύει καθώς από τη μια σε πρόσφατη δήλωσή της είχε υποστηρίξει χαρακτηριστικά: «Αυτές οι «αρπαχτές» που λέτε είναι πολλών εκατομμυρίων Ευρώ», αλλά από την άλλη όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν επισκέπτεται μια πόλη περνάει πρώτα από το Αστυνομικό της Τμήμα προκειμένου με έγγραφη δήλωση να τονίσει ότι οι εμφανίσεις της γίνονται αφιλοκερδώς και ότι δεν παίρνει χρήματα ούτε από τους υπεύθυνους των μαγαζιών όπου εμφανίζεται αλλά ούτε από κάποιον άλλο παράγοντα.
Την αλήθεια την ξέρει μόνο η ίδια αλλά πολύ σύντομα σκοπεύουν να την μάθουν και οι άνδρες της Υπ.Ε.Ε..
Πηγή: star