Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Σταμάτης Μαλέλης "Ο Λάτσιος Εξαργυρώνει το διαζυγιο του"


O γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Star, Σταμάτης Μαλέλης, μίλησε στις εκπομπές «Πρωινή Μελέτη» και «Super Star» για μερικά από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που συζητήθηκαν περισσότερο τη φετινή σεζόν.

Για τη συμμετοχή των υψηλόβαθμων στελεχών του ΑΝΤ1 (Γιάννης Λάτσιος, Κατερίνα Γκαγκάκη, Γιώργος Λεβέντης) στην κριτική επιτροπή προγραμμάτων του σταθμού: «Είμαι αντίθετος με το να κάνουν διευθυντικά στελέχη τηλεόραση, όπως και με το να βρίσκονται παρουσιαστές σε διευθυντικές θέσεις. Δεν μου αρέσει ένας διευθυντής προγράμματος ή μια υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων να κάνει τον κριτή σε κάποιο ριάλιτι. (…) Φυσικά και ο Λάτσιος εξαργυρώνει το θέμα του διαζυγίου του, είναι ένα "hot" πρόσωπο αυτή την περίοδο».

Για την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα»: «Πήγανε πολύ καλά από νούμερα. Εμένα δεν με εντυπωσιάζουν, θέλω πιο λεπτό χιούμορ. Αλλά πήγαν καλά από νούμερα, τους θέλει ο κόσμος».

Για τον Νίκο Ευαγγελάτο: «Ο Νίκος Ευαγγελάτος θα μείνει πολύ λίγο έξω από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Είναι πολύ ικανός. Η θέση του είναι στην τηλεόραση».

Για τη φετινή απουσία του Γρηγόρη Αρναούτογλου από το πρόγραμμα του Mega: «Αυτοί που τον αντικατέστησαν δεν το κατάφεραν καλά. Δεν ήταν ακόμα έτοιμοι να πάρουν την εκπομπή. Ήταν λάθος του Mega που τον αντικατέστησαν».

Ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο άλλου σταθμού θα ήθελε να εντάξει στο δυναμικό του Star; «Ένας άνθρωπος που εμείς θα θέλαμε στο σταθμό μας είναι ο Θέμος Αναστασιάδης».