Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Μπάστα στη Στεφανίδου


Για την περιπέτεια της ζωής της αλλά και το θαύμα που την «ανέστησε» μιλά για πρώτη φορά η Σάσα Μπάστα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.
Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πηγές, η καλλίγραμμη τραγουδίστρια βρέθηκε χτες στα studios του «Αξίζει να το δεις» μαζί με την μητέρα της όπου και αποκάλυψε την συγκλονιστική περιπέτειά της ζωής της που για πρώτη φορά θα δει τα φώτα της δημοσιότητας. Στα πρώτα της χρόνια η Σάσα Μπάσα αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα που την είχαν καθηλώσει σε αναπηρικό καροτσάκι. Οι διαγνώσεις των γιατρών τότε δεν έδιναν σχεδόν κανένα περιθώριο ελπίδας ότι η Σάσα θα κατάφερνε κάποια στιγμή να σταθεί στα πόδια της και να περπατήσει. Τίποτε δεν μαρτυρούσε στην ίδια και την οικογένειά της ότι μερικά χρόνια μετά η Σάσα Μπάστα θα κατακτούσε τις πασαρέλες και τις πίστες με το sexy περπάτημά της. Ένα πρωί όμως η μικρή τότε Σάσα σηκώθηκε από το αναπηρικό καροτσάκι και περπάτησε, διαψεύδοντας τις ως τότε προβλέψεις των γιατρών. Πολλοί μίλησαν για θαύμα, ενώ άλλοι για την δύναμη της θέλησης της όμορφης μικρούλας που την έκαναν να ξεπεράσει αυτό που όλοι πίστευαν αδύνατο και να σταθεί στα πόδια της.
Οι αποκαλύψεις όμως της Σάσας Μπάστα δεν τελειώνουν εκεί. Μπορεί η κακή σχέση που έχει η τραγουδίστρια με τον πατέρα της να είναι ήδη γνωστή, κανείς όμως δεν γνώριζε ότι η Σάσα Μπάστα έχει, όπως η ίδια αποκαλύπτει, πέσει θύμα οικονομικής εκμετάλλευσης από τον ίδιο της τον πατέρα. Στα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής της πορείας, όταν η τραγουδίστρια αποτελούσε ένα από τα «μικρά» ονόματα του νυχτερινού κέντρου “Posidonio”, ο πατέρας της την ανάγκαζε με εκβιαστικό τρόπο να του «καταθέτει» κάθε βράδυ τα λιγοστά χρήματα που έβγαζε τότε από τις εμφανίσεις της.
Για αυτές τις δύσκολες στιγμές που ανήκουν στα παρελθόν της, μίλησε η Σάσα Μπάστα στην Τατιάνα Στεφανίδου, σε μια εκπομπή που θα βρει on air τις επόμενες ημέρες και σίγουρα θα συζητηθεί πολύ.
gossip-tv.gr