Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Oι γονείς ντρέπονται να βγουν από το σπίτι


Εξαιτίας της απεργίας των δικηγόρων, αναβάλλεται προς το παρόν, το δικαστικό ραντεβού της Τζούλιας Αλεξανδράτου με την οικογένειά της, ύστερα από κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων του γνωστού μοντέλου εναντίον τους. Ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας Αλεξανδράτου, Δημήτρης Κατωπόδης, βρέθηκε καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη και αναφέρθηκε στην περιβόητη ενδοοικογενειακή διαμάχη και στην κακή ψυχολογική κατάσταση της οικογένειας της Τζούλιας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις που μετέφερε ο γνωστός δικηγόρος η οικογένεια Αλεξανδράτου δεν επιθυμεί να φτάσουν τα πράγματα στα δικασήρια. «Περίμενα μαζί με την οικογένεια, ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, που μας είχαν υποσχεθεί, ώστε να βρούμε ένα τρόπο επικοινωνίας και συμφωνίας για να μην προχωρήσει αυτή η υπόθεση στα δικαστήρια. Δυστυχώς, μέχρι τώρα δεν έγινε κάτι τέτοιο» ανέφερε σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση.

Στη συνέντευξή του, μετέφερε και το κλίμα που επικρατεί στην οικογένεια της Τζούλιας, ύστερα από μία σειρά σκανδάλων που αφορούν το όνομα του μοντέλου. «Μία γροθιά είναι αυτή η οικογένεια! Γενικότερα, δεν μου αρέσει να μεγαλοποιώ τις καταστάσεις, αλλά, έτσι όπως έχω δει αυτή την οικογένεια όλους αυτούς τους μήνες, έχουν βιώσει και εξακολουθούν να βιώνουν μία κατάσταση που ίσως ξεφεύγει και από το φυσιολογικό. Νιώθουν ταπεινωμένοι, εξευτελισμένοι. Δεν πήγαν πουθενά το Πάσχα, ούτε στην εκκλησία. Δεν βγαίνουν από το σπίτι. Ούτε για μία βόλτα!» δήλωσε.

Παράλληλα, η Τζούλια Αλεξανδράτου υπόσχεται για τις νυχτερινές της εμφανίσεις στην Αθήνα, ένα σόου που θα θυμίζει το DVD. «Θα είναι μία αναπαράσταση του DVD με λίγα λόγια! Θα έρθει όλη η Ελλάδα να με δει, θα είναι ένα πολύ ωραίο σόου αυτό που θα κάνω» είπε στην κάμερα του Star, γεγονός που ο επιχειρηματίας του κέντρου αργότερα διέψευσε. «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η Τζούλια θα κάνει ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει καθαρά ένα χορευτικό καλλιτεχνικό με κάποια τραγούδια που θα λέει. Ένα πρόγραμμα όπως έχουν όλες οι τραγουδίστριες» είπε ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιτραπεί στην Τζούλια, να παρουσιάσει ένα σόου όπως η ίδια το περιγράφει.

Πρόκειται για το νυχτερινό κέντρο που ανήκε κάποτε στον Μπάμπη Λαζαρίδη. Η αδερφή του άτυχου επιχειρηματία εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένη, όταν πληροφορήθηκε για τη συμμετοχή της Τζούλιας στο «ιστορικό», όπως η ίδια χαρακτήρισε, νυχτερινό κέντρο. «Σε ένα μαγαζί που έχουν περάσει μεγάλα ονόματα, όπως ο Μελάς, ο Καρράς, ο Αδαμαντίδης ... Έτσι το κατάντησαν το μαγαζί! Δεν βλέπεις τι γίνεται; Θα ατιμάσουν ένα μαγαζί που δεν είχε ποτέ μέσα γυμνό και τέτοια πράγματα!» ανέφερε.
yupi.gr