Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

TZOYΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ - Ζητάει να προφυλακιστεί η αδερφή της!


Εντείνεται η διαμάχη ανάμεσα στην Τζούλια και την Άρτεμη Αλεξανδράτου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημεριανό Express», η Τζούλια -που πριν από λίγες μέρες δήλωνε για την Άρτεμη «Καλύτερα να σκίσει τη μούρη της, που έχει ασχημύνει και έχει χοντρύνει»-κατέθεσε μήνυση εναντίον της αδερφής της ζητώντας την άμεση σύλληψη και προφυλάκισή της, αλλά και αποζημίωση 30.000 ευρώ!

«Θυμήθηκε ύστερα από πέντε μέρες, να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να ζητήσει τη σύλληψη και προφυλάκιση της αδερφής της με το πρόσχημα ότι προσεβλήθη η προσωπικότητά της με τη λέξη "ξυδάκι" που χρησιμοποίησε η Άρτεμις. Πρόκειται για αστειότητες, γελοιότητες» εξήγησε ο δικηγόρος της οικογένειας Αλεξανδράτου, Δημήτρης Κατωπόδης, στο «Μεσημεριανό Express». «Ο πρόεδρος Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έχει εκδώσει προσωρινή διαταγή, σύμφωνα με την οποία η οικογένεια της Τζούλιας δεν πρέπει να κάνει δηλώσεις που προσβάλλουν την προσωπικότητά της. (…) Κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Σε αυτή την περίπτωση όμως, όταν κάποιος κατηγορείται για παράβαση δικαστικής απόφασης, το αυτόφωρο δεν λήγει ύστερα από 24 ή 48 ώρες. Μπορεί να συλληφθεί οποιαδήποτε στιγμή. Το μόνο που μπορεί να κάνει τώρα η Άρτεμις είναι να πάει σε ένα τμήμα, να παραδοθεί, να συλληφθεί, να της περαστούν οι χειροπέδες κ.λπ., και να υποστεί όλη αυτή τη διαδικασία».

Όσο για το πώς αντιμετωπίζουν οι γονείς της Τζούλιας τη νέα αυτή εξέλιξη στο θέμα της διαμάχης της οικογένειας με την κόρη τους, ο κύριος Κατωπόδης είπε: «Μπορώ απλά να πω ποια είναι η δική μου αίσθηση. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα αντιδράσουν. Μόνο με ένα ή δύο νόμιμους τρόπους μπορεί να τελειώσει όλο αυτό. Έπρεπε από τις πρώτες αστείες κινήσεις της Τζούλιας να κινηθούν διαφορετικά. (…) Μέσα από την αστειότητα, φαίνεται η αρχή μιας τραγωδίας. Το θεωρούν έναν κρίκο στην αλυσίδα των αρρωστημένων αντιδράσεων του παιδιού τους», ενώ σχετικά με την Άρτεμη, πρόσθεσε: «Η Άρτεμις είναι πολύ ψύχραιμη».
yupi.gr