Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ....


Σε διπλό ταμπλό το παίζουν οι τομεάρχες της Νουδούλας Καλαφάτης και Σταϊκούρας,οι οποίοι,από τη μία έδωσαν αγωνιστικό παρών στις κινητοποιήσεις των ταξιτζήδων,που απαιτούν από την Πολιτεία και όλα εμάς τα κορόϊδα,να μήν πληρώνουν φόρους,ενώ από την άλλη προσυπογράφουν τις κομματικές ανακοινώσεις για την αναγκαιότητα να παταχθεί η φοροδιαφυγή και να προσφέρει ο καθένας,ανάλογα με τα εισοδήματα του,στον κρατικό κορβανά.
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι άστραψε και βρόντηξε ο Αντώνης Σαμαράς,όταν έμαθε,στη Χαλκιδική που βρισκόταν,την πρωτοβουλία των "πουλαίν" του και ζήτησε να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στο γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. Κώστα Τασούλα.
Βέβαια,δεν χρειάζεται ΕΔΕ για να εξηγηθεί η επαμφεταιρίζουσα στάση των δύο γαλάζιων στελεχών.Ο στρατηλάτης των αρνούμενων να φορολογηθούν ταξιτζήδων και εμπνευστής των νέων δυναμικών κινητοποιήσεων τους,που θα φτάσουν,όπως λέει,σε απεργία διαρκείας και μπλοκάρισμα όλων των οδικών αρτηριών της πρωτεύουσας,ο "πολύς" κ. Λυμπερόπουλος είναι κορυφαίο στέλεχος της Επιτροπής Ελευθέρων Επαγγελματιών της Ρηγίλλης και από τη θέση αυτή αντλεί το θράσσος να απειλεί με φορολογική ανταρσία την Πολιτεία,αλλά και να εξασφαλίζει πολιτική στήριξη από κάποιους εσωκομματικούς του φίλους.
Το ζητούμενο είναι για πόσο καιρό ακόμα η επίσημη Νέα Δημοκρατία θα επιτρέπει σ' αυτόν τον Ναπολεοντίσκο να χρησιμοποιεί την κομματική του ιδιότητα,ώστε εκ του ασφαλούς να κηρύσσει φορολογική ανταρσία,αλλά και πότε η "φοβισμένη" κυβέρνηση θ' αρπάξει τον ταύρο από τα κέρατα και θα προχωρήσει στην απελευθέρωση του επαγγέλματος του οδηγού ταξί,αφού εκ των πραγμάτων είναι αναγκασμένη από την Ευρωπαϊκή Ενωση αργά ή γρήγορα να το κάνει.
Στη βράση κολλάει το σίδερο,όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας.


Κ.